20 januari: Start Week van Gebed voor de Eenheid 2019

rechtvoorogenVan zondag 20 januari tot en met zaterdag 26 januari 2019 bidden Christenen in de gehele wereld weer voor Eenheid. Op zondag 20 januari wordt de Week van Gebed voor de Eenheid in Wageningen ingeluid met een interkerkelijke viering in de Bevrijdingskerk, Ritsema Boschweg 80. De viering begint om 15.00 uur Het thema dit jaar is ‘Recht voor Ogen’ (Deuteronomium 16 vers 11-20). Het thema is aangedragen door Christenen uit Indonesië. Dit jaar gaan dominee Jeanette den Ouden van de Arboretumkerk- vrijzinnig op weg en dominee Jaap Ketelaar van De Ontmoeting ons voor. U bent allen van harte welkom.

zoekhetuit-small

Voor de kinderen vanaf groep 1 is er een gratis matinee voorstelling in de Arboretumkerk aan de August Faliseweg 22. Deze voorstelling vanaf 14.45 uur tot 16.15 uur wordt verzorgd door theatergroep ‘Vrolijk Theater’. Voor de baby’s is er vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur oppas in de Bevrijdingskerk en de peuters worden opgevangen in de Arboretumkerk ook vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur.

 

Gedurende de Week van Gebed is er iedere dag een interkerkelijke activiteit, waarvoor u ook van harte bent uitgenodigd. Nadere informatie over de Week van Gebed en de Startviering kunt u vinden op de website www.kerknetwageningen.nl. Bovendien zullen binnenkort folders met het programma beschikbaar zijn achter in de kerk.

Nogmaals, U bent meer dan van harte welkom deel actief te nemen aan de Week van Gebed.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s