26 januari: Jongerenavond YouChooze

151986201-kjuvaol2Zaterdagavond 26 januari vindt, als onderdeel van de Week van gebed voor de eenheid 2019, een jongerenavond plaats georganiseerd vanuit de interkerkelijke tienerclub YouChooze.  De avond wordt van 20.00 uur tot 22.00 gehouden in de Immanuelkapel aan de Markt. Het thema is ‘Een groot geloof’. De lezingen komen daarbij uit 1 Samuel 1: 13-17 en Mattheüs 15: 21-28. Je bent natuurlijk van harte welkom.

Youchooze

 

YouChooze is een initiatief van jeugdleiders van de Evangeliegemeente Salem, de Vineyardgemeente, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. De doelgroep wordt gevormd door jongeren vanaf 14 jaar.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s