22 januari: Avondgebed in De Wagenburcht

12361_wageningen_ger-kerk_vrijgemaakt-_de_wagenburcht_1967_gld-_opname_17-09-2009_foto-_andre_van_dijk-_veenendaal-_kerkenverzamelaar_3In het kader van de Week van gebed voor de eenheid vindt er op dinsdagavond 22 januari een avondgebed plaats in De Wagenburcht aan  de Kastanjelaan. Het avondgebed wordt georganiseerd door de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt. De aanvang is 20.00 uur. Het thema is ‘Allesomvattende liefde‘. De lezingen zijn uit Psalm 145 en Mattheüs 1: 1-17. Voorganger is dominee Albert Balk. U bent van harte welkom.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s