2 maart: Opening Vastenexpositie

In de St. Johanes de Doper en Verrijzenis des Heren kerk in Wageningen wordt tijdens de veertigdagentijd een kunstexpositie gehouden. Dit jaar is Myriam Hazelzet uit Renkum uitgenodigd om te exposeren. Haar werk kan omschreven worden als ´iconen´ van een onzichtbare wereld. Op zaterdag 2 maart wordt om 14.00 uur de expositie geopend door Hadewijch Klaassen, de nieuwe voorzitter van de Locatieraad Wageningen in aanwezigheid van Myriam Hazelzet.

MyriamHazelzet

De expositie is elke zaterdag te bezoeken van 2 maart tot en met 13 april van 14.00 tot 16.30 uur en rondom de vieringen in de kerk aan de Bergstraat 17. Op 13, 20 en 27 maart, 3 en 10 april wordt van 19.00 tot 19.30 uur een oecumenische vesper gehouden in genoemde kerk, geïnspireerd op de expositie. De voorgangers zijn: 13 maart Jeannette den Ouden, 20 maart Toine Sterk, 27 maart Nico Sjoer, 3 april Guido Dieteren en op 10 april Marc Jan Schouten. De samenzang wordt ondersteund door leden van het Johanneskoor.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s