4 mei: Interkerkelijke Herdenkingsviering in de Johannes de Doperkerk

foto85De interkerkelijke Herdenkingsviering op zaterdag 4 mei vindt dit jaar plaats in de Johannes de Doperkerk aan de Bergstraat. Met de gemeente Wageningen is afgestemd dat de viering om 18.30 plaats vindt. In de Herdenkingsviering zullen  Emmy Kwakkel, geestelijk verzorger van de Protestantse gemeente in Rumah Kita en pastoor Henri ten Have voorgaan. Direct daarna starten om 19.00 uur de toespraken op het plein voor de Rooms katholieke kerk in aanloop naar de Stille Tocht, die zal vertrekken vanaf het 5 Mei Plein en naar het Joods monument aan de Walstraat en het Monument voor de Gevallenen aan de Costerweg.

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s