21 juni: Seizoenafsluiting KerkNet

Arboretumkerk-WageningenVrijdagavond 21 juni vindt vanaf 19.30 uur in de Tuinzaal van de Arboretumkerk de seizoensluiting van KerkNet Wageningen plaats. Het thema is ‘Diaconie in de participatiesamenleving’. Aanwezigen worden uitgenodigd elkaar te informeren en met elkaar in gesprek te gaan zowel over kerkelijke en interkerkelijke diaconale activiteiten als de persoonlijke geloofsvisie. Daarna zal er gelegenheid om informeel verder te praten bij een hapje en een drankje. Ook kerkleden die actief zijn op dit thema vanuit de bij KerkNet Wageningen betrokken kerken en geloofsgemeenschappen zijn hartelijk welkom. In verband met de catering horen we graag vooraf of u komt. U kunt u aanmelden via een e-mail naar info@kerknetwageningen.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s