26 januari: Interkerkelijk jongerenavond in de Immanuëlkapel

poster-week-van-gebed-2020-digitaalVan 19 tot en met 26 januari houden Wageningse kerken de week van gebed. Deze week wordt gehouden om te bidden voor eenheid. Aan de hand van het thema ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons”, bidden we voor eenheid in de wereld en voor eenheid onder christenen onderling. Iedereen is welkom tijdens de verschillende activiteiten van de week van gebed.

De week van gebed van 2020 wordt op zondag 26 januari afgesloten met een jongerenavond georganiseerd door de interkerkelijke jongerengroep Youchooze. Tieners zijn vanaf 17:30 uur welkom in Immanuëlkapel op de Markt om mee te eten. Vanaf 18:45 staat er koffie en thee klaar. Tijdens de avond gaat de jeugd met elkaar in gesprek over bidden.

Meer informatie over Youchooze vind je elders op deze website of op facebook.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s