23 januari: Bidstond in de Immanuëlkapel

poster-week-van-gebed-2020-digitaalVan 19 tot en met 26 januari houden Wageningse kerken de week van gebed. Deze week wordt gehouden om te bidden voor eenheid. Aan de hand van het thema ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons”, bidden we voor eenheid in de wereld en voor eenheid onder christenen onderling. Iedereen is welkom tijdens de verschillende activiteiten van de week van gebed.

Donderdag 23 januari organiseren de Vineyardgemeente, de Evangeliegemeente Salem en De Ontmoeting van 20.00 uur tot 21.00 uur een bidstond in de Immanuëlkapel, Markt 25. Het thema van de dag is ‘Kracht’.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s