20 januari: Bidstond in de Vredehorst

poster-week-van-gebed-2020-digitaalVan 19 tot en met 26 januari houden Wageningse kerken de Week van gebed. Deze week wordt gehouden om te bidden voor eenheid. Aan de hand van het thema ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons”, bidden we voor eenheid in de wereld en voor eenheid onder christenen onderling. Iedereen is welkom tijdens de verschillende activiteiten van de week van gebed.

Maandag 20 januari wordt er van 19.00 uur tot 20.00 uur door de Amazing Grace Parish en de International Christian Fellowship een bidstond gehouden in de De Vredehorst, Tarthorst 1. Het thema van de dag is ‘Verlichting’. De voertaal is Engels.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s