KerkNet onderweg

Via de elektronische nieuwsbrief KerkNet onderweg wordt ieder die dat wil regelmatig op de hoogte gehouden van  zaken die binnen KerkNet spelen en over andere interkerkelijke activiteiten in Wageningen. U kunt u abonneren op deze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar het redactieadres.

In de laatste editie van KerkNet onderweg vindt u onder andere de volgende berichten:

Te gast in de Arboretumkerk
Op donderdagavond 20 september kwam de vergadering van sleutelfiguren van KerkNet bijeen in de Arboretumkerk. Lees verder….

Nieuwe voorzitter voor KerkNet
In de vergadering van sleutelfiguren van KerkNet op donderdag 20 september heeft Jaap Ketelaar het voorzitterschap van KerkNet overgedragen aan Judith Westerink. Lees verder….

Eerste voorbereidingen voor Week van Gebed gestart
‘Recht voor ogen’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen in januari 2019. De eerste voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Lees verder…..

Over gebouwen
In de vergadering van sleutelfiguren van KerkNet is het afgelopen jaar een aantal malen over het gebruik van kerkgebouwen gesproken. Lees verder….

Markt 17 is op 13 oktober pannenkoekenrestaurant
Op zaterdag 13 oktober wordt er in inloopcentrum Markt 17 een grote pannenkoekenactie georganiseerd. Het is een initiatief van de commissie Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking van de protestantse gemeente in Wageningen. Lees verder……

Interkerkelijk bezoek uit Gödöllö
Van donderdag 4 oktober tot en met zondag 7 oktober bracht een interkerkelijke groep uit het Hongaarse Gödöllö Wageningen. Lees verder…..

Happietariateam zoekt mensen
Happietaria is een pop-up restaurant voor het goede doel. Het restaurant in Wageningen zal opengaan in april 2019 en volledig draaien op vrijwilligers en sponsoring. Lees verder…..

Leertraject Missie vanuit discipelschap
De Ontmoeting in Wageningen wil een missionaire gemeente zijn die mensen bereikt die niets met de kerk of Jezus hebben. In de afgelopen jaren hebben zij meegedaan aan een leertraject van de organisatie Nederland Zoekt. Lees verder….

Gelderse netwerkdag Kerk en duurzaamheid
Op zaterdag 6 oktober vond in Jachtlaankerk in Apeldoorn de Gelderse netwerkdag Kerk en duurzaamheid plaats. Lees verder….

Beddenrijders gezocht voor kerkdiensten in ziekenhuis Gelderse Vallei
In ziekenhuis Gelderse Vallei zijn vrijwilligers actief die het voor patiënten mogelijk maken op zondag de kerkdienst bij te wonen. Er worden nieuwe beddenrijders voor gezocht. Lees verder….

Jubileum en feestelijke borrel Stichting Present Wageningen
Het is al weer 5 jaar geleden dat Present haar 1e project in Wageningen organiseerde. Dat wordt op 18 oktober gevierd met een borrel. Lees verder….

Openbare lezing ‘Zo zegt de Heere Heere!’
Donderdag 22 november vindt in de Pniëlkerk aan de Ghandistraat 2 in Veenendaal tweemaal een openbare lezing plaats georganiseerd vanuit de Hersteld Apostolische Zendingskerk. Lees verder…..